Joan Pahisa: `Tothom pot fer esport si en té ganes'


  • Comparteix:

joan.pahisa

Joan Pahisa


Publicat: el 13/abr/09
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Sempre he practicat esport i, una vegada passada l'escola primària, gairebé sempre ho he hagut de fer fora de Sant Cugat.

ESCOLTA-HO

Per això crec que la iniciativa de l'Ajuntament d'implicar-se directament en l'esport adaptat a la ciutat és tan important.

Esport a nivell de lleure, esport a nivell de competició, esport per a rehabilitació. Totes les vessants de l'esport són rellevants i encara més per a les persones amb alguna malaltia neurològica o discapacitat, ja que ajuda a mantenir i a potenciar el benestar tant del cos, com del cap.

Desitjo que a partir d'ara tothom que vulgui practicar esport a Sant Cugat ho tingui una mica més fàcil i no s'hagi de veure en la meva situació, perquè realment tothom pot fer esport si en té ganes, només s'ha de trobar l'adequat per les circumstàncies de cadascú.

El programa iniciat per l'Ajuntament és un gran pas endavant perquè l'oferta esportiva vagi creixent i arribi al màxim de persones possible. Animo a que la gent s'informi, envïi les seves propostes i hi participi.


Joan Pahisa
Esportista discapacitat de tennis taula



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.