Davide Bonaccini: 'Volem potenciar l'Handbol Sant Cugat en tots els àmbits'


  • Comparteix:

davide.bonaccini

Davide Bonaccini


Publicat: el 8/ago/11
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Durant la presentació del nostre programa vàrem constatar que els assistents feien preguntes, tenien inquietuds. Aquell dia vàrem aconseguir un primer objectiu: generar noves il·lusions. Els altres objectius del nostre programa giren a l'entorn de tres àmbits: l'esportiu, social i l'econòmic.

ESCOLTA-HO

En l'àmbit esportiu volem estar al màxim nivell de competició en totes i cadascuna de les categories. Això comença per intentar, a mig termini, que el nostre primer equip arribi a jugar a Primera Nacional, comptant amb el planter que tenim i que ha de continuar creixent i millorant. Un altre dels objectius prioritaris és també consolidar i potenciar la branca femenina del club. Valorar la feina dels tècnics, oferir eines per la seva formació i el seu treball diari. Valorar també la funció dels delegats, els qual fan una tasca que molta gent no veu, però que és fonamental pel bon funcionament del club i de cadascun dels equips. Donar un bon servei als esportistes, joves i no tant joves (l'Handbol Sant Cugat és uns dels pocs clubs de la ciutat, sinó l'únic, que té un equip Màster Veterans, federat i competint a la Lliga Catalana).

Tot això al voltant de la figura d'un Director Tècnic Esportiu capaç i preparat per portar endavant el projecte esportiu amb il·lusió, força i fermesa.

En l'àmbit social, volem tenir un club amb més cohesió, més participatiu, més atractiu pels socis, per les empreses i per la ciutat. Amb una major projecció en el teixit social i econòmic. El soci s'ha de sentir valorat i part important del club, el qual ha d'avançar gràcies a tots: socis, jugadors/es, pares, tècnics i delegats.

Estem treballant per tenir un local social, on tots ens puguem reunir ens els nostres moments d'oci. Pensem també en un servei d'aula d'acollida, on els jugadors més joves puguin disposar d'un lloc d'estudi abans i després dels entrenaments.

També hem de consolidar accions com el torneig d'intercanvi amb el club alemany Bayer Dormagen, el qual ha estat un bon exemple de cohesió esportiva i social entre els jugadors d'ambdós clubs, i també entre les famílies. I ha suposat una promoció i projecció del nostre club i de Sant Cugat a nivell internacional.

En l'àmbit econòmic, sabem que l'Ajuntament és el nostre principal patrocinador, la seva ajuda és molta, començant per poder disposar d'unes instal·lacions esportives, però necessitem també un recolzament per part de les empreses, i augmentar el nombre de socis, amb les seves aportacions, per tal de poder dur a terme els projectes que tenim

Tot i això, no podem esperar que els patrocinis arribin sols. Hem de ser també creatius, tenir imaginació, trobar noves o diferents formes de generar ingressos.

Pel que respecta a la meva figura com a President sóc conscient de que he de ser un digne representat del club davant de l'ajuntament, la Coordinadora, la premsa i totes les entitats de Sant Cugat, col·laborar amb tots elles per promoure l'esport com eina saludable i de cohesió social.

Sóc també conscient de les dificultats, l'amplitud de compromisos i els graus de responsabilitat i esforços que requereix el compliment del programa, però valoro molt el gran potencial humà, social i esportiu que engloba l'Handbol Sant Cugat, i la nova junta, i sé que entre tots ho podem aconseguir.


Davide Bonaccini
President Club Handbol Sant Cugat
www.handbolsantcugat.org



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.