Carta de Davide Bonaccini als periodistes de Sant Cugat


  • Comparteix:

davide.bonaccini

Davide Bonaccini


Publicat: el 9/gen/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

No és fàcil ser-hi sempre, treure sempre el punt a cada notícia; ser-hi per a tots els equips i per a totes les entitats esportives. Però la veritat és que som afortunats en aquest sentit aquí a Sant Cugat perquè atenció, seguiment, interès i, sobretot, professionals a qui els agrada el que fan, en tenim, i fan que entre tots la informació esportiva de Sant Cugat, cada dia més, tingui el protagonisme que mereix.

És un esforç important el que fan els mitjans d'informació al llarg de tota la setmana. Cada dia tenim noticies noves; cada dia jo, com molts altres, rebo puntualment noves noticies esportives de la ciutat i cada dia darrere d'aquestes noticies veig les persones que he tingut el veritable plaer de conèixer.

Els veig asseguts redactant la noticia i trucant per una entrevista. Els imagino a la ràdio, els veig corrent amb el trípode, la càmera de fotos i de vídeo; els veig un moment organitzant el desplegament informatiu i quan et tornes a girar ja no hi són. Semblen Clark Kent (a sota segur que tenen una samarreta blava amb una essa al pit). Els tornes a veure una vegada que ha acabat el partit amb un boli, la llibreta (l'estampa clàssica del periodista que tots tenim a l'imaginari col·lectiu), tornem a veure el trípode o la càmera de fotos i, el que més m'agrada, és que sempre tenen un somriure per a tots.

La veritat és que ells també fan esport els cap de setmana, corrent d'un pavelló a l'altre. Segur que tenen una bona formació esportiva: saben de tot i coneixen tothom mentre van buscant la noticia, l'entrevista i la informació destacada. Els veus sempre vivint com el primer dels aficionats el partit a la pista. Dóna gust i és un plaer col·laborar amb ells.

No posaré noms, ja que la llista seria massa llarga. A més, tots vosaltres, que cada dia, cada setmana, llegiu les noticies del vostre equip, de la vostra entitat esportiva, del vostre esport i, més en general, de tot l'esport de Sant Cugat, ja sabeu qui són, com a mínim coneixeu els seus noms, però veure'ls és mes difícil perquè, com deia abans, tots porten amagada una samarreta blava amb l'essa al pit i van volant d'un pavelló a l'altre a la captura de les noticies, fent esport a la seva manera i fent més gran l'esport a Sant Cugat.

DAVIDE BONACCINI és president de l'Handbol Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.