Som-hi Santcu


  • Comparteix:

davide.bonaccini

Davide Bonaccini


Publicat: el 24/nov/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Fer comparacions mai es bo i encara menys quan no tenim igualtat de condicions. Em refereixo a l'equip Sènior A del Club Handbol Sant Cugat que l'any passat ha jugat a Primera Catalana i amb ells hem viscut una temporada molt bona, plena de resultats positius, ha guanyat el títol de campió i ha pujat a Lliga Catalana.

ESCOLTA-HO

Un gran feina de l'entrenador de la passada temporada, en Javi Fernández que ha portat l'equip al triomf gràcies també als jugadors que han tingut una constància i seriositat tant als partits com als entrenaments. Han jugat com un equip tant a la pista com a la banqueta. Han acceptat sempre les decisions del seu entrenador i això demostra que són molt bons jugadors. Tenen l'esperit d'equip a dins.
Aquest any els resultats no són com els de l'any passat. L'equip juga on mereix, a la Lliga Catalana, una lliga més forta, on trobem entre altres, equips que han baixat de Primera Nacional i fins i tot un que hagués pogut jugar a Divisió d'Honor B (per sota de la Lliga Asobal).
Encara que sobre el paper els resultats després de nou jornades són; 3 partits guanyats i 6 perduts, he de dir que 4 partits s'han perdut amb una diferència mínima d'un o dos. Aquesta ajustada diferència és suficient per perdre un partit però al mateix temps, demostra que a l'equip l'hi falta només una mica d'experiència. És un gran equip, té un gran potencial, que pot i donarà moltes satisfaccions, alhora que és un equip molt jove i, com deia, falta una mica d'experiència que s'evidencia molt fàcilment per els partits que s'han escapat. Fixeu-vos, mai han tingut un empat!!
Són joves de Sant Cugat, s'han format al planter del Club i estic orgullós de tots ells i del model esportiu del club, que compte amb el seu planter..... i quin planter!!
Aquesta temporada serveix per formar-se per tenir més experiència. Hi han alguns jugadors més veterans que ja saben que és estar a Lliga Catalana. Entre tots s'ajudaran i el seu entrenador Joan té totes les capacitats per tirar endavant l'equip i el projecte.
Estic segur que els resultats arribaran, l'equip juga bé i ho fan amb plaer, es diverteixen jugant junts i això és important. Repeteixo. Crec que falta experiència i després tornarem a gaudir d'una temporada d'èxits, jo els espero ja el pròxim diumenge. En canvi, per gaudir d'un bon joc a la pista no cal esperar, això fa temps que a l'Handbol Sant Cugat ho veig.
Ànims nois!!

Som-hi Santcu


DAVIDE BONACCINI és president de l'Handbol Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.