El plat es menja cuinat


  • Comparteix:

dani.aguila.aviles

Dani Aguila Aviles


Publicat: el 18/mar/13
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Els bons ingredients només es gaudeixen quan són ben cuinats. D'una manera molt semblant, els èxits esportius s'assaboreixen amb un treball constant, cuit a foc lent i amb la justa mesura de tots els elements per fer un plat d'allò més equilibrat en gustos.

ESCOLTA-HO

Així doncs, si quan un té la carn de millor qualitat es precipita a treure-la abans d'hora del foc, pot veure com perd tot el sabor que podria tenir. O encara pitjor, fer malbé aquell deliciós menjar. No sé fins a quin punt el món esportiu i el culinari poden acceptar tal comparacions, però un ascens bé pot equiparar-se a seure taula i gaudir d'un bon menú.

En les darreres setmanes s'ha estat especulant, des de tots els àmbits, amb l'ascens d'alguns dels principals equips de la ciutat. Números, possibilitats, esperances, càlculs i expectatives de resultats de tercers. Factors que no es basen, cap d'ells, en un element central, clau: el treball, que minimitza el risc de deixar a l'aleatorietat els resultats. Així doncs, abans de fer volar coloms, entre tots plegats, deixem enrere especulacions i centrem-nos al partit a partit, segurament, un dels tòpics més efectius del món de l'esport. És a dir, cuinem tranquil·lament el menjar, gaudim de la cocció, dels olors, dels colors, i després seiem a taula tot ben regat amb un bon vi per gaudir d'una gran vetllada, la de l'ascens de qualsevol dels equips santcugatencs.


DANI AGUILÀ és redactor d'esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.