Vull que arribi la tornada del Sant Cugat Esport-Junior


  • Comparteix:

pedro.miserachs.aranda

Pedro Miserachs Aranda


Publicat: el 22/oct/13
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Un dels partits més esperats de la temporada, el derbi de futbol entre el Junior i el Sant Cugat Esport, no va defraudar a cap de les dues aficions. Gols, emoció i un guió rocambolesc van ser els signes d'identitat d'un matx amb vuit gols i amb errades en l'engranatge sistèmic d'ambdós conjunts.

ESCOLTA-HO

Un Sant Cugat Esport excels en el primer temps va donar lloc a un equip poruc en el segon que va veure com un Junior sense les idees clares a l'inici, empatava el partit per deliri dels seus aficionats. No volem desvirtuar a uns ni engrandir els altres, només dir que el partit va ser vibrant per a l'espectador.

I què dir de l'altra gran protagonista de la jornada, la santcugatenca Anna Espriu, jugadora del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Li voldríem poder dedicar més línies, o fins i tot un octosíl·lab o un alexandrí, però de moment no som poetes. Senzillament brillant la jugadora santcugatenca amb un repòquer de gols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.