Tornem-hi


  • Comparteix:

davide.bonaccini

Davide Bonaccini


Publicat: el 30/oct/13
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Han tornat a ser notícia els robatoris a les instal·lacions esportives de Sant Cugat. En menys d'una setmana hem llegit com van robar a la ZEM Jaume Tubau i el passat dissabte al Pav 3 de la ZEM de la Rambla del Celler, torna a ser notícia perquè són vàries les vegades, els últims anys, que hem patit aquests fets de falta de segureta. Els jugadors, els àrbitres i els entrenadors tant de casa com de fora, sigui entre setmana als entrenaments, sigui els caps de setmana als partits, han patit com li han tret algunes de les seves pertinences que havien deixat al vestidor tancat amb clau.

La facilitat i les moltes possibilitats d'accés sense control o barrera a la pista, a les sales d'activitats i sobretot a la zona de vestidor ajuda moltíssim a qui vol entrar a robar.

La seguretat ciutadana, la seguretat dels equips visitants, la mala imatge i els comentaris de tota mena que fa temps circulen als diferents foros esportius que existeixen a la xarxa d'internet són molt durs i difícils d'assumir en molts casos. Alguns comentaris han arribat a proposar idees com que s'haurien d'excloure els equips de Sant Cugat de les competicions pel fet dels reiterats robatoris, any rere any.

És evident que afirmacions com aquesta no tenen massa sentit des del punt de vista esportiu, però en tot cas manifesten impotència. No és un problema esportiu sinó de seguretat ciutadana.

L'últim robatori l'ha sofert el nostre club veí, el Futbol Sala Sant Cugat, però també l'Handbol Sant Cugat i la UESC han passat per aquests fets més d'una vegada.

La temporada passada, ara fa justament poc més d'un any, es van produir robatoris importants i reiterats i ara sembla que hi tornem.

S'han avaluat possibles solucions i millores, s'ha fet algun pas per tenir més controlada la zona del passadís dels vestidors per part dels conserges del gestor de la instal·lació i s'ha fet una reunió a l'Ajuntament, d'aquí poc farà un any. Una part del problema, i pot ser el principal, és que tothom pot accedir a les pistes i més enllà i més important, tothom pot accedir al passadís dels vestidors, sense cap mena de control. Hi ha mesures per aplicar, les solucions són necessàries i urgents.


DAVIDE BONACCINI és president de l'Handbol Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.