Tanti auguri, Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

dani.aguila.aviles

Dani Aguila Aviles


Publicat: el 4/nov/13
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Diu aquell que just abans que surti el primer raig de llum és quan hi ha més foscor. A hores d'ara és negre nit per al FSSC. 0 punts en vuit jornades, un destructiu balanç que no ha de minar la moral dels santcugatencs. 'Ens aixecarem', arenga el porter de l'equip Jordi Palau a través de les xarxes. Una esperança que vol veure com el sol surt a l'horitzó, una claror en forma de punts que emuli la llum que ja ha vist l'Olímpyc Floresta. Petits detalls provoquen grans canvis, i els florestans han vist com sortien del pou amb només dues jornades.

ESCOLTA-HO

En hoquei patins tot gira ben rodat. El pav 2 de la Rambla del Celler segueix sent un fortí. L'Ok Lliga femenina està girant els seus ulls cap a una pista que assegura bons resultats, afició i sentiment de pertinença per una entitat que vol seguir creixent en el totpoderós món de l'hoquei català.

Hi ha un altre esport on Sant Cugat comença a prendre un nom a través d'un home, català d'adopció, italià de naixament i d'una perseverància irrompible. Davide Bonaccini viu cofoi, des de l'acurada òptica de la seva càmera de fotos, els progressos d'un grup de joves nois de la ciutat que poden dur l'Handbol Sant Cugat a competir a nivell estatal. Mostra de conjunt de forces, de treball ben fet i de mirall on veure una recepta d'èxit assegurat. Tanti Auguri, Davide. Tanti auguri, Handbol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.