Tancar el cercle i retenir el talent


  • Comparteix:

maurici.benito

Maurici Benito


Publicat: el 8/nov/13
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

No crec que sorprengui a ningú dir que el Club de Rugby Sant Cugat està realitzant una molt bona feina formativa. L'Escola més nombrosa de Catalunya i una de les més grans d'Espanya, amb tots els seus equips entre els primers classificats durant els últims quatre anys. Destacant els dos títols nacionals en la categoria sub14 durant dos anys consecutius.

Presència dels equips de competició sub 16, sub 18 i sub 21 entre els cinc primers durant els últims cinc anys, amb la joia final d'aconseguir el campionat a nivell estatal en la categoria sub 21 davant el nostre rival de tradició, la UE Santboiana durant la temporada 12-13.

El resultat de la feina ben feta és que cada vegada tenim més jugadors de talent i nivell convocats per la selecció nacional a les categories de formació, que donen i donaran un gran augment de qualitat a la categoria sènior.
Aquesta feina de formar jugadors de nivell ha suposat una gran inversió de temps i dedicació dels entrenadors del club i de tota l'estructura, així com l'esforç important dels jugadors i dels seus pares que són els que els porten, motiven i acompanyen. Fins i tot, hi ha una inversió de la ciutat cedint les instal·lacions perquè aquests nois i noies s'entrenin al més alt nivell.

El que ens comença a succeir, i anirà en augment, és que aquests nois i noies se'ns fan grans i arriben a la categoria sènior i volen ( i es mereixen) seguir al més alt nivell de competició.
La història del club ens fa recordar que els millors jugadors sortits de l'escola (Gerard M., Axel S., Pol G. i Joan L.) van haver de marxar del club per jugar a un nivell més alt. Ara mateix, la pujada dels sub 21 Campions d' Espanya fa que ens trobem amb una nova fornada de talent ( Bruno G., Pol P., Iñigo C., Abraham, Cèsar,...) i haurem d' estar preparats per la pujada dels campions Guille D., Jorge, Dylan, Popeye , Jan... Més alguns diamants en brut que es comencen a veure lluir a l'escola. Un altre equip que comença a despuntar és el sènior femení que ja competeix i presenta jugadores amb molt de talent, que tindran un plus de qualitat quan s'afegeixin les jugadores en formació com la Amàlia, la Maria o la Carla.

És per tots aquest motius que hem de tancar el cercle oferint a tots aquest jugadors la possibilitat de jugar al més alt nivell nacional. La feina és sòlida, els jugadors estan a punt, les instal·lacions són de qualitat, només falta el suport econòmic per a poder assumir la màxima categoria en bones condicions i sense perdre la condició irrenunciable de club amateur.
Ajudeu-nos a tancar el cercle i retenir el talent que tenim.

MAURICI BENITO és president del Club Rugby Sant Cugat







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.