Portem mitja temporada i les ratxes es mantenen


  • Comparteix:

pedro.miserachs.aranda

Pedro Miserachs Aranda


Publicat: el 20/gen/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Questió de ratxes. Així és el món de l'esport. Estem passant per una mala ratxa. Això és el que diuen alguns quan les coses van malament. Hem passat per una bona ratxa. Això és el que diuen els altres quan les coses van bé. Però normalment tot té un perquè i més que ratxes hi ha d'altres components.

ESCOLTA-HO

Mirant la trajectòria dels club ara que estem a la meitat de la temporada, el que ha començat bé continua bé i el que va començar malament no ha millorat gaire en la classificació, tot i admetre l'esforç i dedicació dels seus jugadors.

En el carro guanyador, situem conjunts que porten una dinàmica positiva, el Rugby Sant Cugat, l'Handbol Sant Cugat, el QBasket Sant Cugat, el Junior de futbol, el Patí hoquei Sant Cugat... a l'altra banda del carro, els que ho intenten pero no acaben d'enganxar-se a aquest carro... el Futbol Sala Sant Cugat, el Sant Cugat Esport, el Voleibol Sant Cugat... I enmig, en terra de ningú, com aquell nen a qui li pregunten si estima més el papa que la mama, que no sap cap on tirar, com l'Olímpyc, el femení del Patí Hoquei, la UESC... En fi, que queda mitja temporada i poc a poc els objectius començaran a apropar-se o esvair-se com el fum. Cadascun sabrà si hi ha fumata blanca o fumata negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.