L'Olímpyc ja ha trobat el mapa del tresor


  • Comparteix:

dani.aguila.aviles

Dani Aguila Aviles


Publicat: el 17/feb/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Ell és un guanyador. No està familiaritzat amb el concepte 'derrota'. Viu estrany en un entorn gris com ho és perdre un partit. L'àrbitre va xiular el final, i els jugadors del CRSC, aquesta màquina construïda a través d'engranatges vencedors, es miraven confusos. El CAU València havia propinat la tercera derrota de la temporada als de Jordi Justícia. Aquest entrebanc no treu del cap una il·lusió als santcugatencs, la d'arribar a la lluita per ascendir a Divisió d'Honor.

ESCOLTA-HO

Qui sembla que no es treu del cap les seves formes de jugador és Xaloc Rion. Exiliat a la banda, sense poder manar des del seu tron a la banqueta, Rion s'esgargamellava per guiar els seus homes entre les salvatges onades de la tempesta cap a un paradís, la permanència. L'Olímpyc ja ha trobat el mapa del tresor, i la creu està marcada amb vermell. Els navegants florestans ja han agafat experiència en aquesta marea, per on es mouen amb millor orientació que al principi de temporada.

Qui segueix s'ha tornat a perdre en un mar de dubtes és el Futbol Sala Sant Cugat. Després d'esbrinar on era el nord, ha perdut el seu rumb, que ha de tornar a fixar per poder arribar a aquella platja de fina sorra, la tant preuada illa de la salvació a Segona B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.