David, Goliat, Hèrcules i la mitologia en clau santcugatenca


  • Comparteix:

dani.aguila.aviles

Dani Aguila Aviles


Publicat: el 26/feb/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Goliat no sabia que David el podia vèncer. Un gegant contra un humà, res a pelar. El que no comptava Goliat era amb l'enginy de David, i així, davant la sorpresa de tothom, David es va desfer de Goliat. Doncs bé, el Junior masculí d'hoquei herba ha tornat a la competició amb la disfressa de David posada, i el Polo ha fet el paper de Goliat. Ara bé, els santcugatencs no han acabat de fer caure el gegant només han fet que tremolés i perdés l'equilibri i al final, empat entre santcugatencs i barcelonins.

ESCOLTA-HO

Qui necessita escriure una llegenda és el Club Voleibol Sant Cugat, allunyat cada cop més de la permanència, es veu com un tàntal del segle XXI. Allunyat per l'eternitat del plaer de saciar la gana i la set, malgrat tenir-ho a l'abast. El mite diu que com més s'apropava al riu i als arbres que tenia, més s'allunyaven aquests. D'una manera similar, com més fa el Volei Sant Cugat per vèncer, més complicat ho té a la classificació.

No podiem acabar aquesta mitològica cloenda sense parlar de l'Hèrcules santcugatenc, fort, poderós, serè i amb un objectiu clar. Així actua el Club Rugby Sant Cugat, com un heroi de grans gestes que espera el que tot mite necessita, acabar assolint el seu objectiu. Per al nostre heroi en particular, l'ascens a Divisió d'Honor.

DANI AGUILÀ és editor d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.