Perdre ara per guanyar demà


  • Comparteix:

dani.aguila.aviles

Dani Aguila Aviles


Publicat: el 4/mar/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

És jove, però és ple de talent i d'ambició. Evidentment, encara ha de madurar, ha de créixer si vol parlar de tu a tu als grans. Més forts, més contundents, vigorosos en la veterania i experiència en grans cites. Però si hi ha quelcom que mai li podran robar és la il·lusió. I l'esperança. Alça la mirada per veure'ls, és el més baixet de tots. Però és una mirada plena de rauxa, ulls vidriosos que senten una barreja de sensacions. D'impotència per no poder arribar on arriben ells, de frustració per no ser encara a l'alçada.

ESCOLTA-HO

Però alhora d'un convenciment que impacta. Aquesta mirada diu que tornarà. Que el destí l'obliga a fer un pas enrere per després poder-ne fer dos endavant. S'eixuga els ulls, se serena i se n'adona que aquest no és un cap de setmana trist. No. És ple de coratge. De somnis. D'un somni que es farà realitat només amb la força i voluntat de creure-hi. Només és qüestió de treball, i de creure-hi. Ell ho sap. I per això no es rendirà.

Ara ja sap que no es rendirà. El Club Voleibol Sant Cugat ha perdut aquest cap de setmana la categoria de Superlliga femenina. Si no hi hagués imprevistos, la temporada que ve les santcugatenques competiran a Superlliga 2. Però ho faran després d'un aprenentatge sensacional al qual encara li resten quatre partits. I ens disculparà el seu entrenador, Rafa Ruiz, però no hi ha millor manera d'explicar-ho que amb les seves paraules. Perdre ara, per guanyar demà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.