És l'hora de somniar


  • Comparteix:

pedro.miserachs.aranda

Pedro Miserachs Aranda


Publicat: el 10/mar/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Arriba l'hora de la veritat. On les il·lusions de l'inici de la temporada continuen retroalimentant-se o bé s'esfumen. Algunes ja han marxat com les del Voleibol Sant Cugat, però moltes continuen pendents de certificar el que van propossar-se a l'inici. L'Olímpyc que sommia i està a prop de la permanència. L'Handbol Sant Cugat ja és líder en solitari després de la contundent victòria contra el seu gran rival, la UESC que ahir va apel·lar a l'èpica i va superar en el darrer suspir el SESE amb un triple a falta de pocs segons... I que dir del masculí del Junior, que ha fet un partit excepcional, ha salvat la categoría i a partir d'ara només li toca gaudir i perquè no... fer sommiar els seus aficionats amb fites grans.

ESCOLTA-HO

Des d'ara fins el final ens queden jornades de molta emoció, amb equips que estaran a la pomada fins el final, ens emocionaran o decepcionaran, però no ens deixaran indiferents. És l'hora de gaudir, és l'hora de patir, és l'hora de sommiar.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.