La 16 de Sant Cugat, una afició que ja és de Divisió d'Honor


  • Comparteix:

pedro.miserachs.aranda

Pedro Miserachs Aranda


Publicat: el 26/mai/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

La Foixarda, dues de la tarda. Desenes d'aficionats animen el Club Rugby Sant Cugat. Per primera vegada han disputat la final de la fase d'ascens a Divisió d'Honor i els seus aficionats agreixen l'esforç i la possibilitat de somiar que aquesta temporada els han donat els seus jugadors. Somiar en jugar en la màxima categoria del rugby estatal.

ESCOLTA-HO

Somiar en veure's les cares, poder blocar a professionals del rugby cada setmana. I més ànims dels aficionats santcugatencs, que es fan dir, ells mateixos, la 16 de Sant Cugat.

I en el camp una barreja de sentiments, les llàgrimes per la decepció de perdre una final, l'alegria per veure els aficionats corejant el noms del jugadors i la il·lusió de tenir una revàlida la següent setmana contra la Universidad de Vigo. Els aficionats ho pronostiquen i adverteixen a la resta de rivals amb aquest càntic, 'ea ea ea, estaremos en Primera'. Per ganes i il·lusió ja teniu una afició de Primera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.