El pop-folk de Bremen inunda de ritme el programa 'Desendolla't' de Cugat tv


Temes relacionats

La rumba-jazz de Blue Velvet posa el punt i final a la 5a edició del 'Mou-te' (10/jun/11)

El pop-folk dels Bremen enceta la darrera nit del 'Mou-te' ( 9/jun/11)


  • Comparteix:

La formació de pop-folk Bremen, on toca el baixista santcugatenc Joan Villarroya, arriba en versió acústica al programa 'Desendolla't' de Cugat tv. La banda ha aprofitat la visita a Cugat.cat per presentar tres temes del seu primer EP, 'Illa', 'Ja ho veus' i 'Creix'.



Bremen és una formació nascuda a inicis de 2009 a Barcelona, formada per Toni Terrades a la veu i guitarra acústica, Gracià Pedro a la veu i guitarra elèctrica, Guillem Rodríguez al banjo i veus, Pep Cura a la bateria i Joan Villarroya al baix.

Amb el seu pop-folk amb aires americans surenys, els nois de Bremen han actuat al plató de Cugat tv on han ofert una versió en acústic del seu primer EP 'Illa'. La formació ha tocat en versió acústica els temes 'Illa', 'Ja ho veus' i 'Creix' d'aquesta primera maqueta, que ja es pot descarregar gratuïtament per internet a través de la plataforma Bandcamp.

Amb un so que incorpora elements com el banjo, la guitarra acústica i l'elèctrica, i amb lletres en català, els nois de Bremen van actuar el passat 10 de juny al cicle de concerts 'Mou-te', com a teloners de les santcugatenques Blue Velvet.

La formació, que enguany s'ha presentat al concurs del 'Sona9', ha aprofitat el seu pas per Cugat.cat per presentar els seus primers temes en una actuació en acústic.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.