Bremen, Mixumeig i Llumia classificats pel 'Sona9' 2011


Temes relacionats

Mine!, guanyadors del Sona 9 (12/nov/09)

No ha pogut ser (12/nov/08)

El grup santcugatenc 'Shitting Milks' grava a Girona el seu primer disc (15/abr/04)


  • Comparteix:

Bremen al plató de Cugat tv en acústic

Bremen al plató de Cugat tv en acústic

Ja han sortit els 18 classificats de l'actual edició del 'Sona9', i enguany la presència santcugatenca ve donada per partida triple. Bremen, Mixumeig i Llúmia són les tres bandes amb components santcugatencs incloses dins d'aquesta primera classificació.

Aquest dilluns l'organització del concurs musical 'Sona9' ha fet públics els 18 grups classificats. D'entre les 198 propostes inscrites a l'onzena edició del concurs, tres bandes santcugatenques han estat seleccionades, conjuntament amb 15 projectes més.

Bremen, que van participar a la darrera edició del 'Mou-te' com a teloners de Blue Velvet en el darrer concurs de l'edició, arriben amb el seu pop-folk americà sureny cantat en català al concurs 'Sona9'. La banda on toca el baixista santcugatenc Joan Villaroya aprofita l'oportunitat per fer sonar pel territori català els temes enregistrats en la seva primera maqueta, on les guitarres acústiques i les lletres amb accent mallorquí són les protagonistes.

Mixumeig, un dúo santcugatenc format per la veu de Sole i la guitarra i el txarango de Pau Urgell, posen a l'edició del concurs el punt més original. Amb bases senzilles i lletres excèntriques, aquesta jove banda santcugatenca arrenca la seva carrera sobre els escenaris amb aquesta classificació al 'Sona9'.

Llúmia és la tercera banda santcugatenca inclosa entre els 18 classificats. Els florestans Frank Montasell i Raúl Pérez, conjuntament amb el teclista i cantant Dani Campos, la violinista Naomi Wedman i la violoncelista Cèlia Torres, són Llumia, una banda formada a La Floresta el passat 2010 que ja ha enregistrat la seva primera maqueta auto-editada, 'Trossos d'una vida sencera'. Llúmia fusiona el pop i el folk cantat en català.

Acousters, Alls nous piquen, Anamanzana, Boogie Dreams, Born 54, Cotó Fluix, Els Catarres, Jansky, Mar Abella, Mari Popins, Nyandu, Sense Sal, The Mamzelles, The Missing Leech i Ual·la són les altres bandes seleccionades. Fins el 20 de juliol l'organització obre la votació popular a través d'internet i escollir quatre dels grups que passaran a la següent fase del concurs. Els cinc restants seran seleccionats pel jurat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.