AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

Mine!, guanyadors del Sona 9


Temes relacionats

Aquesta nit, Mine! a la conquesta del Sona 9! (10/nov/09)

Els Mine! s'endinsen a la 'Selva de Mar' (15/oct/09)

Presència de músics santcugatencs al Mercat de Música Viva de Vic (17/set/09)

Mine!, semifinalistes del Sona 9 (16/set/09)


  • Comparteix:

Mine!

Mine!

El grup Mine!, on toca el baixista santcugatenc Oriol Romaní, ha guanyat per un vot aquesta nit el primer premi del concurs Sona 9. Els seus integrants han reconegut al final del concert que no s'ho esperaven. Els Estúpida Erikah, de Terrassa, amb 29 vots, s'ha endut el premi Joventut, i el grup Minimal de Barcelona ha recollit el premi Èxit. El premi per votació popular, l'únic que decideix el públic, ha estat per el grup Hewel. Mira el reportatge de la gala a Cugat tv

El premi per a Mine! consisteix en la gravació i edició d'un disc, una campanya de promoció i de publicitat, una gira de cinc concerts promocionals per Catalunya i la gravació d'un videoclip i promoció al Tr3sC, el club de Cultura de Catalunya.

El guitarrista, teclista i cantant del grup, Bernat Sánchez, ha explicat que els espera després de guanyar el Sona 9.

Bernat Sánchez

Això és com quan vas a l'escola i finalitza...abans haviem de guanyar el Sona 9, ara què hem de fer?


Actualment els Mine! estan presentant un nou EP de sis cançons, anomenat 'Selva de mar', on han inclòs dos temes resultants del seu pas pel concurs, organitzat per la revista Enderrock, Catalunya Ràdio i Ritmes.cat.

La festa ha acabat amb l'actuació del grup de rap El Nota, guanyador del Sona 9 de l'any passat, i Mishima, que han presentat les cançons del seu nou disc, 'Ordre i aventura'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.