L''Amb molt de gust' tanca el curs amb propostes gastronòmiques per a l'estiu


  • Comparteix:

Ceviche i tartar

Ceviche i tartar

L'últim 'Amb molt de gust' de la temporada rep dos dels col·laboradors habituals: Sílvia Soto, autora del blog 'Cuinetes', i David Valdivia, autor de 'L'hora del bagel'. Els dos comparteixen la seva recepta d'estiu i ens proposen visites gastronòmiques.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.