El Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat-Miquel Martínez s'estrena avui en l'edició més nombrosa


  • Comparteix:

El pav 3 aplegarà de nou un dels tornejos referència del voleibol base català

El pav 3 aplegarà de nou un dels tornejos referència del voleibol base català

La 14a edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat-Miquel Martínez de voleibol base femení dóna el tret de sortida aquest dijous en la seva edició més nombrosa. El torneig ha batut el rècord de participants amb 48 equips dividits en infantil, cadet i juvenil, i s'allargarà fins diumenge amb partits entre el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i els pavellons de la ZEM de la Rambla del Celler. Una de les novetats és la creació de les divisions Or i Plata a cada categoria per equilibrar el nivell dels equips.

El Tor Sapienza italià amb dos equips i el Lugano suís amb un seran els representants estrangers de la competició. L'Alcobendas, el Getxo i el FC Barcelona, alguns dels principals planters del voleibol estatal, també hi seran presents. Els dos primers dies, dijous i divendres, es jugarà la primera fase al pavelló de Valldoreix i al cap de setmana la fase final del torneig es traslladarà a la ZEM de la Rambla del Celler. Tot plegat, en les edats sub 14, sub 16 i sub 18 dividits enguany en dos nivells: Or i Plata.

El director tècnic del club, Toni Alemany, creu que aquesta divisió servirà per millorar la competitivitat del torneig.

Toni Alemany

Farem dues competicions paral·leles anomenades or i plata, en totes les categories. Volem que cada partit sigui important per cada equip que ve a competir.


La presentació dels equips del torneig del DSV-Club Voleibol Sant Cugat serà dissabte a les sis de la tarda. L'acte també servirà perquè el primer equip del Volei Sant Cugat, que milita a Superlliga, es presenti davant l'afició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.