Camila Maldonado: 'El Volei Sant Cugat em va fer recuperar la il·lusió per aquest esport'

La jugadora argentina i capitana de l'equip es retira de les pistes amb una classificació històrica per Europa


  • Comparteix:

Camila Maldonado durant un partit amb el DSV Volei Sant Cugat / Foto: DSV Volei Sant Cugat

Camila Maldonado durant un partit amb el DSV Volei Sant Cugat / Foto: DSV Volei Sant Cugat

Camila Maldonado es retira del volei després de capitanejar durant cinc temporades el primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat. Maldonado marxa després de classificar el conjunt santcugatenc per a competició europea i consolidar el club santcugatenc com un dels grans del volei estatal. La jugadora argentina, en una entrevista a Cugat Mèdia, ha destacat 'que el club em va obrir les portes i va confiar en mi des del primer moment'. Maldonado, de 30 anys, ha confirmat que seguirà vinculada al volei a través de la Federació Catalana de Voleibol a la secció de volei platja.

ESCOLTA-HO

Cinc temporades a Sant Cugat


Camila Maldonado va arribar la temporada 2019-2020 procedent del Barça on va viure la segona etapa després d'una inicial de quatre anys. Maldonado va arribar a Espanya amb 15 anys a la residència Blume fins als 17 anys.

Després va anar al Barça, dels 17 als 21, després a Logronyo i finalment, de nou, al Barça. Una Lliga amb el desaparegut Logronyo, subcampionat de Copa i Supercopa són els seus èxits personals.

Sant Cugat, punt d'inflexió


Maldonado ha destacat la bona rebuda que sempre ha tingut a Sant Cugat des del primer dia i que a la segona temporada ja va ser capitana. "Seguiré venint a veure els partits i cal seguir apostant per la filosofia de gent del planter apostant per la continuïtat de l'actual plantilla, ha destacat Maldonado.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.