Albert Pintó (director): 'El Gran Premi del Públic de Sitges és el millor que ens podia passar'


  • Comparteix:

Albert Pintó

Albert Pintó

El director i guionista santcugatenc Albert Pintó s'ha endut el Gran Premi del Públic i el de Millor Curtmetratge a la 50a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Catalunya amb el seu primer llargmetratge 'Matar a Dios' i 'R.I.P', respectivament. 'Matar a Dios' narra la història d'una família que decideix passar el cap d'any en una casa rural. Els membres es veuran sorpresos per l'aparició d'un misteriós sense sostre (Emilio Gavira) que els assegura que és Déu. Pintó l'ha definit com una comèdia negre 'diferent i irreverent' amb l'ha qual ha pretès que el públic empatitzés amb els personatges. L'èxit de 'Matar a Dios' al Festival de Sitges ha suposat per a Pintó el reconeixement d'anys de feina rere les càmeres. L'objectiu del director santcugatenc és que el film arribi a les sales a principis de 2018.

ESCOLTA-HO

Les frases més destacades de l'entrevista

'El Gran Premi del Públic del Festival de Sitges és el millor que ens podia passar. És una recompensa a anys i anys de feina. Estem molt emocionats'.

''Matar a Dios' era una pel·lícula que anàvem a rodar amb els nostres estalvis però el projecte s'ha anat fent gran i ara estem molt orgullosos del resultat'.

'Ens va sorprendre molt la resposta del públic als gags de la pel·lícula'

'Aquesta pel·lícula no es podria haver fet sense la il·lusió de la gent. Preferia un equip il·lusionat que un equip amb experiència'.

'Ser professor de l'ESCAC m'obliga a renovar els meus coneixements per poder donar resposta a uns alumnes que pugen cada cop més forts'.

'Espero que la pel·lícula arribi a les sales entre gener i febrer de 2018'

'Fer cinema amb el meu company Caye Casas m'aporta molt però també hi ha gèneres que ens diferencien'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.