Carla Vila i Josep Melé (estudiants): 'Sense la beca de la Caixa seria impossible pagar-nos aquests estudis'


  • Comparteix:

Josep Melé ui Carla Vila van rebre la beca de mans dels Reis d'Espanya

Josep Melé ui Carla Vila van rebre la beca de mans dels Reis d'Espanya

Els estudiants santcugatencs Carla Vila i Josep Melé acaben de rebre la beca de la Caixa per estudiar a l'estranger. Vila és graduada en Ciències Biomèdiques i en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona. Melé és graduat en Enginyeria Industrial i en Matemàtiques per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Tots dos han ampliat els seus estudis a l'estranger i aquesta beca serveix per seguir endavant amb la formació. La beca de la Caixa ha estat una gran ajuda per fer front a l'elevat preu dels estudis i les despeses.

ESCOLTA-HO

Carla Vila es troba al Regne Unit acabant el seu màster en Polítiques de Salut Internacional i Economia de la Salut a la London School of Economics and Political Science del Regne Unit. Josep Melé, en canvi, començarà a l'agost un MBA a la Universitat de Harvard. Un cop acabat el màster, Vila es quedarà treballant a Londres com a becaria en una consultoria. Melé també té la intenció de quedar-se als EUA durant uns anys per ampliar la seva experiència internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.