Arriba a Sant Cugat una campanya sobre la importància d'identificar i esterilitzar les mascotes


  • Comparteix:

Campanya sobre la importància d'indetificar i esterilitzar mascotes domèstiques / Foto: Plataforma Animalsita de Sant Cugat

Campanya sobre la importància d'indetificar i esterilitzar mascotes domèstiques / Foto: Plataforma Animalsita de Sant Cugat

La Fundació per a l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) ha posat en marxa, per vuitè any, la campanya 'Sóc responsable'. Es tracta d'una iniciativa que posa a l'abast econòmic de qualsevol butxaca la possibilitat d'identificar amb xip i esterilitzar gossos, gats i fures. La representant de la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS), Yolanda Muñoz, i la responsable de la iniciativa, Alba Jornet, han visitat el 'Sant Cugat a Fons' per parlar i conscienciar a la ciutadania de la importància d'identificar i esterilitzar les mascotes domèstiques, així com, sobre el procediment i avantatges que ofereix la campanya.

ESCOLTA-HO

La novetat d'aquesta edició és que FAADA ha decidit ampliar l'abast de la campanya i, més enllà de Catalunya, ajudaran altres comunitats de l'Estat espanyol. A més, Jornet ha explicat al magazín que l'edició d'enguany durarà un any, tot i que alguns veterinaris mantindran el període habitual de tres mesos.

Aquestes són les clíniques veterinàries que participen de la campanya a Sant Cugat:
- Clínica Veterinària Torreblanca
- Consultori Veterinari La Floresta
- Dispensari Veterinari del Vallès
- Family Can
- La Masia dels Animals



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.