El pianista Steve Barakatt, al 'Molta Comèdia'

El programa també repassa el programa de la Mostra d'Altre Teatre


  • Comparteix:

Helga Carafi, Àngels Aymar, Carlos Tejedor, Eduard Jener i Steve Barakatt / Foto: Cugat Mèdia

Helga Carafi, Àngels Aymar, Carlos Tejedor, Eduard Jener i Steve Barakatt / Foto: Cugat Mèdia

Carlos Tejedor, coordinador de la 6a Mostra d'Altre Teatre que es fa al Casino de La Floresta els dies 5,12 i 19 de maig, visita el programa acompanyat d'Àngels Aymar, dramaturga, directora i actriu de l'obra 'Orígens', i de la ballarina Helga Carafí, que també hi participa. Per telèfon expliquen les seva obra 'Batec' la dramaturga i actriu Catalina Florit i la també dramaturga i actriu Analia Puente, que presenta 'George Sand. Mi vida es la vuestra'. Tres obres que parlen des de diferents visions i espais la vida, la lluita i les esperances de dones en llocs i moments històrics diversos però que afecten a l'evolució de la societat configurant, sense haver-ho previst abans, un conjunt d'obres escrites i representades per dones que confirmen el moment transcendent i d'empoderament femení.

ESCOLTA-HO

En la segona part del programa, Eduard Jener entrevista amb el compositor, pianista i productor canadenc Steve Barakatt, de pare libanès i mare francesa, Chevalier de l'Ordre National du Quebec, on va néixer fa 50 anys, que presenta en seu concert 'Néoréalité' al Teatre-Auditori aquest divendres, una actuació dins de la seva gira mundial. És una mostra de la seva creació musical, que parteix de la música clàssica des del seus principis com intèrpret amb un concert als 13 anys amb l'Orchestre Simphonique du Québec, el seu interès posteriorment per la música de jazz i l'estudi de les noves tecnologies aplicades a la composició aplicades, per exemple, per crear 'Berceuse', l'himne d'UNICEF. Explica la seva manera de treballar en la recerca de trobar amb la música la comunicació i el coneixement humanístic amb una discografia començada l'any 1984 fins ara mateix amb més de 50 gravacions i una obra referent com 'Ad Vitam Aeternam' per orquestra simfònica i cors.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.