L'obra 'Cartes d'amor', al Molta Comèdia d'aquesta setmana

El programa també entrevista Marc Angelet, que porta 'Una teràpia integral' al Teatre-Auditori aquest dissabte


  • Comparteix:

Núria Puigdomènech, Carme Ballesteros, Eduard Jener i Teresa Canas / Foto: Cugat Mèdia

Núria Puigdomènech, Carme Ballesteros, Eduard Jener i Teresa Canas / Foto: Cugat Mèdia

Teresa Canas, directora de l'obra 'Cartes d'amor', d'Albert Ramsdell Gurney, que la Cia. Amants del Teatre presenta al Teatre de Mira-sol el dissabte, 20 de maig, a les 20 h, visita el programa acompanyada de la responsable de producció, Carme Ballesteros, i de vestuari i confecció de les cartes i postals que surten en escena, Núria Puigdomènech. Una obra finalista del Premi Pulitzer de l'any 1988 i representada mundialment, que explica la relació epistolar d'una parella, Andrew Ladd i Melissa Gardner, al llarg de les seves vides, en una versió que inclou música de David Bozzo, interpretada pel mateix compositor al piano. Una interpretació de l'actriu Paquita Puig i l'actor Joan Llonch, amb disseny de l'espai escènic i realització de Santi Salido, amb la col·laboració de Jordi Solà que, a la vegada, actua com a ajudant de direcció.

ESCOLTA-HO

A continuació, entrevista telefònica amb el dramaturg i guionista Marc Angelet, coautor i codirector d''Una teràpia integral', que es presenta al Teatre-Auditori aquest dissabte. Un espectacle que va ser el més votat en la categoria de Públic Adult del procés participatiu 'Tú decideixes la programació' del Teatre-Auditori, amb un repartiment amb magnífics intèrprets com Abel Folk, Llum Barrera, Roger Coma i Andrea Ros i que presenta, en forma de comèdia, el negoci de la felicitat amb molta ironia. Una obra que ha passat per tres teatres de Barcelona, representada actualment també a Madrid i que ara acaba la segona gira per Catalunya amb gran èxit, com certifica que, a hores d'ara, només queden 5 entrades lliures al Teatre Auditori.

En la seva homilia, que titula 'Acaba la temporada?', Eduard Jener pregunta, entre altres coses, per què el Teatre Auditori tanca les portes al públic habitual a finals de maig (exceptuant un concert aquest any, el 18 de juny) quan la ciutat pot assolir que continuï la seva programació també els mesos de juny i juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.