FUTBOL: Els directius del Barça Joan Franquesa i Alejandro Echevarría visiten la seu de la Penya


  • Comparteix:

Els directius del Barça Joan Franquesa i Alejandro Echevarría han visitat la seu de la Penya Blau-grana Sant Cugat i s'han compromès a portar el president del club, Joan Laporta, perquè signi el llibre d'honor de la penya. Els dos directius santcugatencs han mostrat el seu suport a l'entitat local i han destacat la seva consolidació durant els últims anys.

La Penya Blaugrana Sant Cugat va rebre divendres a dos dels directius santcugatencs del Futbol Club Barcelona. Joan Franquesa és el soci número 75 de la Penya i feia més de vint anys que no trepitjava la seu local. Durant la seva visita Franquesa va signar el llibre d'honor i va regalar a la penya uns obsequis de la Penya Blau-grana de Cadis, que va visitar la setmana passada. El directiu de la ciutat també ha destacat la consolidació de la penya al llarg de la seva trajectòria.
El president de la Penya Blau-grana Sant Cugat, Josep Maria Félez, comenta la iniciativa de convidar els directius.

Josep Maria Felez

Quan van nombrar a Joan Franquesa membre de la directiva del Barça vaig considerar que l'havíem de convidar a signar el llibre d'honor.


De la seva banda, el també santcugatenc Alejandro Echevarría no va signar el llibre de la Penya, però va assegurar que el president del Barça, Joan Laporta, visitarà la seu local i signarà el llibre d'honor.
Josep Maria Félez.

Josep Maria Felez

També com a directiu santcugatenc ha vingut Alejandro Echevarría, que no ha signat el llibre, però s'ha compromès a portar el president de Barça, Joan Laporta.


Recordem que el passat mes de juliol el llibre d'honor de la Penya Blau-grana Sant Cugat també va ser signat pel nét de Joan Gamper, Manel Gamper, durant la seva visita al local social de la penya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.