19 parelles participaran a la primera Easy Raid a Sant Cugat


  • Comparteix:

19 parelles participaran aquest diumenge a la nostra ciutat a la primera edició del Easy Raid, una iniciativa organitzada pel Club Muntanyenc. Els participants hauran de disputar 4 proves: una de BTT, una d'orientació en baixa muntanya i urbana, una d'escalada i una altra de patins en línia. El regidor d'esports, Xavier Cortés, ha destacat que activitats situen Sant Cugat com a ciutat esportiva de referència.

Una prova de bicicleta tot terreny d'uns disset quilòmetres en 300 metres de desnivell al parc de Collserola; una prova d'orientació en baixa muntanya pel bosc de l'Escola Avenç i una d'orientació urbana per dins de la nostra ciutat són dues de les proves de la primera Easy Raid a Sant Cugat. Les 19 parelles participants, 12 masculines, 2 femenines i 5 mixtes, també hauran d'escalar al rocódrom del Club Muntanyenc així com patinar en línia pels carrils de la nostra ciutat. Així ho va explicar ahir a la tarda el coordinador del Easy Raid, Marc Dinarés, en una roda de premsa al Club Muntanyenc. Dinarés també va explicar el funcionament d'aquesta competició.


Marc Dinarés

La prova està muntada perquè cadascuna de les proves surti i arribi al mateix control central


La competició, que durarà mig dia, començarà a les vuit del matí amb el lliurament de la documentació i acabarà a les quatre de tarda amb l'entrega de premis. El regidor d'esports, Xavier Cortés, va qualificar aquesta iniciativa de força engrescadora i va animar al coordinador d'aquesta competició i al Club Muntanyenc a continuar amb aquesta línia. Cortés va destacar també que activitats d'aquest tipus situen Sant Cugat com a ciutat esportiva de referència.


Xavier Cortés

Desitjo que sigui un èxit i que anem convertint Sant Cugat en una ciutat esportiva de referència independentment de la modalitat que practiquin


Així doncs, Sant Cugat tornarà a ser aquest diumenge, una altra vegada, la ciutat esportiva de referència.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.