Guixà ho desmenteix tot


Temes relacionats

Acusen Guixà d'haver encarregat el robatori de dades del Barça (29/mai/08)


  • Comparteix:

El president de la Penya Mil·lenni de Sant Cugat, Jaume Guixà, desmenteix de forma categòrica qualsevol vinculació d'ell o de la gent del seu entorn amb el robatori d'una part de la base de dades del FC Barcelona. Guixà està dolgut i vol arribar al fons d'aquest assumpte.

Guixà, va presentar dimecres a la nit (22.00) una denúncia als Mossos d'Esquadra, que avui ha mostrat públicament a la roda de premsa. Amb aquesta denúncia, Guixà ha declarat que vol arribar al fons d'aquest assumpte per preservar la seva honorabilitat personal i el prestigi del Futbol Club Barcelona.

Jaume Guixà

Els he combocat avui per desmentir de manera categòrica...


Guixà ha deixat clar que no vol fer especulacions sobre l'identitat dels 'intoxicadors', que és com ha anomenat als qui l'han acusat i ha tancat la roda de premsa amb una missatge categòric.

Jaume Guixà

No establiré cap hipòtessis


Jaume Guixà ha respost així a les acusacions que l'impliquen amb el robatori de dades del Barça en una conferència de premsa al Col·legi de Periodistes de Barcelona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.