Més Valenzuela


  • Comparteix:

Paco Valenzuela ha estat novament reescollit president del Club d'Aeromodelisme Sant Cugat. Valenzuela, que des de l'any 2000 ocupa aquest càrrec, ha derrotat Domingo Bretón en les eleccions de diumenge.

68 vots a 33. Aquest és el resultat de les eleccions a la presidència del Club d'Aeromodelisme Sant Cugat, que novament han situat a Paco Valenzuela com a màxim responsable de l'entitat. Valenzuela, que ja porta vuit anys al càrrec, ha assegurat que aquest quatre anys que té per endavant han de servir per consolidar les línies mestres del seu projecte, és a dir, la professionalització del club o la millora de l'escola de vol entre d'altres. Escoletm Paco Valenzuela.


Paco Valenzuela

Amb aquests quatre anys , el projecte que duem a terme ja estarà enllestit. Potser aleshores serà el moment de deixar-ho


Ara per ara però, hi ha quatre anys per endavant on Valenzuela vol seguir consolidant el Club d'Aeromodelisme de Sant Cugat com a un dels referents de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.