Agus Domingo vol finalitzar l'any amb la targeta del circuit europeu a la butxaca


  • Comparteix:

Agus Domingo lluitarà per aconseguir la targeta del circuit europeu

Agus Domingo lluitarà per aconseguir la targeta del circuit europeu

El golfista santcugatenc Agus Domingo es prepara per aconseguir la targeta del circuit europeu en una fase prèvia que es disputarà del 7 al 10 de novembre en quatre camps de l'Estat espanyol. Domingo haurà de quedar entre els 15 primers per accedir a la final que tindrà lloc del 15 al 20 de novembre al PGA de Catalunya.

Agus Domingo serà l'únic representant santcugatenc que opta a jugar al circuit europeu el 2015. Després que Ivó Giner no passés el tall a la prèvia per dos cops, Domingo és l'única esperança del golf santcugatenc. La competició té una fase prèvia classificatòria i una final.

El golfista de la nostra ciutat és un dels 400 que disputaran la fase prèvia dividits en quatre camps: Alacant, València, Tarragona i Castelló. Els 15 primers de cada camp accedeixen a la final més els que estan classificats pel seu rànquing. La final la disputaran uns 150 golfistes dels quals els 25 primers aconseguiran la targeta del circuit europeu.

Domingo reconeix que no està en un bon estat de forma, però espera que aquestes setmanes prèvies li serveixin per recuperar la confiança en el seu joc.

Agus Domingo

El meu joc ha de millorar si vull aconseguir la targeta del circuit europeu.


Domingo jugarà el torneig d'Oman la primera setmana de novembre abans de disputar la fase prèvia del circuit europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.