Sant Cugat acull les finals del Campionat Catalunya universitari d'equips


  • Comparteix:

El futbol sala serà protagonista amb el Català Universitari a Sant Cugat / Font: Esport Universitari

El futbol sala serà protagonista amb el Català Universitari a Sant Cugat / Font: Esport Universitari

Sant Cugat acull dijous de la setmana vinent les finals del Campionat de Catalunya universitari organitzat per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) en les modalitats d'esports d'equip des de les deu del matí fins les cinc de la tarda. 1.200 esportistes distribuïts entre la ZEM de la Guinardera, Jaume Tubau i de la Rambla del Celler intentaran guanyar el títol català.

La 30a edició del Campionat de Catalunya universitari busca nous campions de les especialitats d'esport d'equips. Sant Cugat ja ha acollit la primera i la segona fase, i ara serà la seu de les diferents finals. El rugbi tant masculí com femení, el futbol 11 masculí i el futbol 7 femení, el volei, l'handbol, el bàsquet i el futbol sala tant masculí com femení seran les modalitats que es disputaran a la nostra ciutat.

12 universitats participen en aquestes finals que es jugaran en el sistema de final a quatre. L'organitzador de la competició, Bruno Alesina, destaca l'alt nivell de les finals que es podran veure a Sant Cugat.

Bruno Alesina

Esperem veure un gran nivell a les finals que seran molt igualades.


El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, han confirmat l'assistència a l'entrega de premis prevista cap a la una del migdia. Els campions de cada modalitat podran escollir si anar al Campionat d'Espanya o a una sortida internacional universitària a Torí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.