La prova de l'Open de Barcelona de BTT es canvia al maig


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La tercera prova de l'Open de Barcelona de BTT, que s'havia de disputar a Sant Cugat aquest diumenge, canvia de data a diumenge 10 de maig. La prova està organitzada pels santcugatencs David Adrià i Pablo Escánez, tots dos membres de la Unió Ciclista Sant Cugat, que també hi col·labora, i tindrà sortida a Turó de Can Mates amb proves de competició escolar i també categories federades.

Tot i que la prova s'havia de disputar aquest diumenge, l'Ajuntament i la Federació Catalana de Ciclisme van decidir ara fa uns dies posposar-la al segon diumenge de maig. Malgrat alguns petits problemes a nivell logístic que suposa canviar una prova d'aquesta magnitud, finalment els dos organitzadors, els santcugatencs David Adrià i Pablo Escánez, que compten amb el suport de la Unió Ciclista Sant Cugat i la Federació Catalana de Ciclisme, ho tindran tot preparat per el diumenge 10 de maig. David Adrià destaca el gran interès de l'ens federatiu en organitzar aquesta prova a Sant Cugat.

David Adrià

L'Ajuntament ens va dir que no es podia fer aquest cap de setmana i l'única data lliure era aquesta. La federació estava molt interessada en fer-la a Sant Cugat i l'hem tirat endavant.


La quarta prova de l'Open de Barcelona de BTT tindrà dues vessants competitives. D'una banda, la prova puntuable de les categories Kids Cup, dels sis als 14 anys i amb un recorregut de 2,5 quilòmetres, i Elit, dels 15 anys en endavant i amb un recorregut de 5,5 quilòmetres. L'organització espera poder congregar entre 300 i 400 ciclistes en les proves federades. Pel que fa a les escolars, fins el moment hi ha una cinquantena de nens i nenes d'escoles de Sant Cugat, tot i que és oberta a més centres i s'espera que aumenti el nombre d'inscrits. Les inscripcions es poden fer al web Ciclisme.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.