L'Augusta Pàdel serà la seu del World Padel Tour Challenger al novembre


  • Comparteix:

L'Augusta Pàdel serà la seu del Challenger World al novembre / Font: Augusta Pàdel

L'Augusta Pàdel serà la seu del Challenger World al novembre / Font: Augusta Pàdel

L'Augusta Pàdel Sant Cugat es convertirà en el centre mundial d'aquest esport del 16 al 22 de novembre amb la disputa del Challenger World Pàdel Tour que reunirà els millors jugadors del món. El club tancarà les portes durant la setmana de competició amb la instal·lació de graderies supletòries perquè la pista central augmenti la seva capacitat a 800 espectadors.

El World Pàdel Tour té tres nivells en els torneigs que organitza durant la temporada. La màxima categoria és el Màster, seguit de l'Open i finalment el Challenger. Sant Cugat acollirà la darrera prova del circuit Challenger que reuneix els jugadors que ocupen el lloc número 11 del rànquing mundial cap endavant. El director esportiu de l'Augusta Pàdel, Joan Muro, creu que és un repte molt atractiu per al club santcugatenc.

Joan Muro

És un repte molt important perquè l'Augusta Pàdel serà el centre del pàdel mundial.


Durant el campionat, hi haurà una zona comercial i el públic haurà pagar entrada a partir del tercer dia de la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.