Eloi Rovira vol que els clubs federats millorin la relació amb l'esport escolar


  • Comparteix:

Imatge de la reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives amb el regidor d'Esports, Eloi Rovira

Imatge de la reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives amb el regidor d'Esports, Eloi Rovira

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha instat els clubs federats que deixin d'incorporar jugadors i jugadores de l'esport escolar abans de tancar el període formatiu d'aquests esportistes en categoria benjamí i aleví. Rovira i la Coordinadora d'Entitats Esportives s'han reunit aquest dilluns per tractar diferents temes de l'actualitat esportiva. El regidor d'Esports ha prioritzat la construcció del pavelló de la Guinardera i de la piscina del Complex de Mira-sol per aquest mandat.

La Coordinadora d'Entitats Esportives i el regidor d'Esports, Eloi Rovira, han mantingut una reunió de gairebé dues hores. Un dels punts importants era conèixer la funció de l'OMET a la ciutat i la seva vinculació amb els clubs federats. Rovira ha admès que la relació entre les entitats i l'esport escolar necessita millorar.

Eloi Rovira

Hem d'anar corregint les problemàtiques entre esport federat i clubs. Cal diàleg perquè no es repeteixin aquestes situacions.


El regidor d'Esports també ha parlat d'altres temes. L'adhesió oficial de l'Ajuntament a la Carta Ètica de l'associació esportiva SantCugatCreix serà una realitat ben aviat. La presidenta de la Coordinadora, Mònica Mateu, destaca que la trobada demostra la bona entesa existent entre les dues parts.

Mònica Mateu

Crec que és una reunió molt positiva amb molts temes importants per a l'esport santcugatenc.


Un total de set entitats de la Coordinadora de les 17 que en formen part han assistit a la reunió. La plataforma ha anunciat que participarà a la Festa de Tardor prevista per a finals de mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.