La resta de la prèvia de la jornada esportiva del cap de setmana


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat femení disputa un partit exigent / Font: Rugby Sant Cugat

El Rugby Sant Cugat femení disputa un partit exigent / Font: Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat femení s'enfronta aquest cap de setmana al líder imbatut del grup B de Primera Catalana, el Poblenou, després d'haver assolit dues victòries de manera consecutiva. Coneix la prèvia d'aquest partit i d'altres conjunts de la ciutat en aquest resum de la resta de la jornada del cap de setmana.


Futbol

El Valldoreix espera reaccionar respecte la derrota del cap de setmana passat, la primera de la temporada al grup 11 de Tercera Catalana. Els valldoreixencs segueixen líders de la seva lliga però ara han vist reduït el marge respecte el segon a un sol punt. Així, la visita del Carmelo al Municipal de Vallvidrera aquest diumenge a dos quarts de cinc ha de servir perquè els de Vargas certifiquin la seva primera posició.

Al grup 6, el Sant Cugat FC B segueix cercant una reacció que de moment no arriba. Després d'un bon inici de curs, els vermell-i-negres sumen quatre partits sense guanyar, tres amb derrota, i es desplacen al camp d'un rival d'entitat: un Juventud 25 de Septiembre que és segon, a un punt del San Lorenzo. El partit, quan passin cinc minuts de les dotze del migdia de diumenge.

Poc abans, a dos quarts de dotze i al mateix grup, el Mira-sol Baco també intentarà desfer una ratxa complicada. Els verd-i-negres, que sumen tres ensopegades seguides, visiten un Llano que tampoc es troba en un bon moment i que es troba només un punt per darrere dels mirasolencs, que són vuitens.

L'altre equip santcugatenc del grup 6 de Tercera Catalana, el Junior B, necessita sumar per allunyar-se de la zona perillosa de la classificació. Els blau-i-negres s'enfrontaran dissabte a un quart de set a domicili al Pueblo Nuevo-2002, un rival directe en aquesta fase baixa de la taula: el Junior B és quart per la cua mentre que el seu rival és penúltim, tot i que ve de sumar el seu primer triomf.

Una categoria per sota, al grup 13 de Quarta Catalana, una Penya Blaugrana Sant Cugat en forma, amb quatre victòries seguides a la butxaca, rebrà diumenge a les cinc a Can Magí el Maurina Egara, que es troba tres punts per darrere dels blaugranes tot i que amb un partit pendent i que fa més d'un mes que no perd.

Bàsquet

El Qbasket Sant Cugat, que segueix tretzè al grup 3 de Segona Catalana, torna al pav 1 diumenge a un quart de vuit per veure's les cares amb el Bàsquet Berga. Els de Sant Cugat tenen el balanç igualat com a locals, una victòria i una derrota, i treballen per fugir de la zona de promoció de permanència a Tercera Catalana, on es troben immersos.

El sènior femení del Qbasket, de la seva banda, no disputa aquest cap de setmana el seu partit a casa davant el Basquet Berga perquè s'ha ajornat fins el 5 de desembre.

Al grup 7 d'aquest Tercera divisió catalana, l'European International School segueix invicte i espera allargar l'excel·lent inici de curs tot i ser un recent ascendit a la lliga. Els de David Martín es desplacen diumenge a dos quarts de vuit de la tarda a la pista de l'onzè, el Bàsquet Nou Barris.


Handbol

El Club Handbol Valldoreix disputa la sisena jornada del grup B de Segona Catalana , i ho fa amb la moral alta després d'haver sumat el segon triomf del curs. Els valldoreixencs reben a les nou del matí l'Handbol Poblenou B, setè classificat.

Al grup B de Primera Catalana femenina, l'Handbol Sant Cugat femení té aquest cap de setmana jornada de descans.

Rugbi

Un sènior femení del Rugby Sant Cugat en forma s'enfronta al Poblenou diumenge a dos quarts d'una del migdia. Les santcugatenques arriben a la cita després de dues victòries consecutives al grup B de Primera Catalana, ara bé, es veuran les cares amb el líder invicte, un Poblenou que és líder amb tres victòries en tres partits.


Futbol Sala

Al grup 1 de la Segona Divisió femenina del futbol sala català, l'Olímpyc Floresta segueix manant amb mà de ferro i, amb quatre victòries, té una cita a priori assequible davant el Manlleu Futbol Sala, quart per la cua, a casa aquest dissabte a les set de la tarda. El Futbol Sala Sant Cugat, sisè, rep diumenge a dos quarts de sis el Nou Escorial, el setè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.