La 2a Milla Solidària de Valldoreix es disputa el 23 de desembre a Valldoreix


  • Comparteix:

Cartell de la 2a Milla solidària / Font: EMD Valldoreix

Cartell de la 2a Milla solidària / Font: EMD Valldoreix

La 2a Milla Solidària de Valldoreix, organitzada per l'EMD de Valldoreix, es disputa el 23 de desembre i recollirà joguines per la campanya 'Cap Nen sense Joguina' de la Cadena Ser. La cursa es disputa en les categories absoluta, inclusiva i infantil i els organitzadors preveuen una participació de 500 atletes. Les inscripcions s'han de formalitzar a Runmagazine.es abans del 20 de desembre i els participants han de portar joguines noves i sense embolicar i amb especial interès per a nens i nenes de 9 a 13 anys

La categoria absoluta donarà el tret de sortida a les deu del matí davant de l'institut Arnau Cadell. A les onze hi haurà la categoria inclusiva i a dos quarts de dotze, la categoria infantil, d'un a 12 anys. Tots els participants rebran la bossa del corredor i una samarreta. El preu de la modalitat absoluta és de 4 euros i la modalitat inclusiva i les curses infantils són gratuïtes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.