La UE Sant Cugat es planteja la creació d'un segon equip UESC-ASDI


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'està plantejant la creació d'un segon equip UESC-ASDI, format per jugadors amb discapacitat psíquica. A hores d'ara hi ha una llista d'espera de jugadors que volen formar part del nou equip i el club també disposa d'entrenadors per engegar-lo, però es requereix d'un nou espai per als entrenaments que l'entitat pretén demanar a l'Ajuntament.

L'equip UESC-ASDI es va crear la temporada 2013-14 amb quatre jugadors, i des de llavors el creixement l'ha dut a comptar amb 14 membres. Amb aquesta consolidació l'entitat va decidir que l'equip augmentés la seva capacitat competitiva i el va inscriure a la Quarta Divisió de la Lliga ACELL, la Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual, a la temporada 2016/17.

L'equip es va proclamar campió d'aquesta categoria i més tard també va ascendir de Tercera a Segona Divisió, on competeix aquest curs. Ara bé, el projecte ha cridat l'atenció d'altres jugadors que també volen formar part de l'equip i la demanda obliga la creació d'un nou conjunt. La UESC pot aportar el cos tècnic per tirar-lo endavant però la dificultat arriba per la manca d'un espai als equipaments que els permeti entrenar, una qüestió que el club té la intenció de posar sobre la taula de l'Ajuntament.

I tot plegat gràcies a un creixement que, tal com explica el president de la UESC, Vicenç Beltrán, ha situat la plantilla al nivell de qualsevol altre.

Vicenç Beltran

Els pares estan organitzats, els dissabtes van als partits, al torneig de Reis l'equip va participar com els altres equips que van venir.


Fins ara, l'equip ha estat duent a terme els seus entrenaments a la pista de l'escola Jaume Ferran i Clua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.