El Sant Cugat FC assoleix la permanència a Preferent amb un triomf a domicili davant el Molins de Rei


  • Comparteix:

Feliu ha fet l'assistència del primer gol de les santcugatenques amb un gran servei de falta

Feliu ha fet l'assistència del primer gol de les santcugatenques amb un gran servei de falta

El femení del Sant Cugat FC assoleix la permanència al grup 1 de Preferent de futbol amb una victòria (0-2) davant l'últim classificat, el Molins de Rei, quan resten tres jornades pel final de temporada. Les vermell-i-negres han disputat el partit com si fos una final conscients que podien certificar l'objectiu del curs, la continuïtat a la categoria, i s'han imposat amb gols de Lidia Rubio i Ari Forment. L'equip de Toni Polidano encadena set jornades sense perdre i assalta la vuitena plaça de la classificació amb 33 punts.

La pilota aturada ha estat la principal arma de les santcugatenques a la primera meitat. Les santcugatenques han sortit més endollades que les rivals, han generat les ocasions de gol més clares i han aconseguit el primer a través d'un servei de falta. Marta Feliu l'ha posat magistralment perquè Lidia Rubio fes el primer amb un potent remat de cap.

El Molins ha sortit millor a la represa i han dominat sense perill per davant d'un SantCu molt còmode en defensa. Les locals amb prou feines han generat perill davant l'equip menys golejat de la lliga, que ha tornat a avisar a la porteria rival i finalment, quan només quedaven tres minuts de partit, Ari Forment ha fet el definitiu 0 a 2.

El tècnic santcugatenc, Toni Polidano, explica que l'equip ha certificat l'objectiu de la temporada tot i els problemes que han tingut de cara a porteria.

Toni Polidano

Ha estat molt complicat per culpa de la falta de gol però les jugadores han competit al 120%.


La setmana que ve les santcugatenques reben la visita de l'avantpenúltim classificat, el Pontenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.