Gran èxit de participació al torneig de futbol infantil Agrupaciócup3x3

L'organització es planteja tornar a Sant Cugat ben aviat donada la bona resposta del públic


  • Comparteix:

El torneig Agrupaciócup3x3 ha aplegat aquest diumenge 30 equips infantils de les categories benjamí i prebenjamí a la plaça de la Vila. Els més menuts han gaudit d'un matí amb activitats esportives amb el futbol com a protagonista. Els infants han pogut jugar a les dues pistes de 3x3 de gespa artificial muntades davant l'Ajuntament, així com de jocs inflables. L'organització de la cita, la companyia Agrupació, ha qualificat d''èxit' l'esdeveniment a Sant Cugat. El torneig Agrupaciócup3x3 forma part del programa d'activitats de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

Els nens, amb edats compreses entre els 6 i 9 anys, han jugat en equips de tres, sense porter, i amb un reserva de manera opcional. Els partits duraven tres minuts i tots els participants s'han endut una samarreta com a obsequi.

L'organització porta onze anys organitzant l'activitat i han explicat que feia temps que volien fer parada a Sant Cugat. Vist l'èxit de participació, tenen la intenció de tornar a la ciutat ben aviat.

Les famílies han estat les seguidores incondicionals dels nens i nenes. Ja sigui abans o després del partit, però sempre donant-los suport.




Participants

Hem jugat a un torneig de 3x3 i els dos partits que primer hem jugat els hem guanyat / He jugat un torneig de futbol i els dos primers partits els hem guanyat.

Enric Quatrecases

Feia molt temps que volíem venir a Sant Cugat i, finalment, avui ha pogut ser. És l'11a edició d'un torneig que hem portat a moltes ciutats de Catalunya i aquí a Sant Cugat, vist l'èxit que ha tingut, segurament tornarem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.