El Muntanyenc tanca l'aniversari dels 75 anys sent banderer dels Tres Tombs

El club santcugatenc tanca el triplet sent banderer dels Tres Tombs, de Sant Medir i pregoner de la Festa Major


  • Comparteix:

El Muntanyenc serà el banderer dels Tres Tombs / Font: Cugat Mèdia

El Muntanyenc serà el banderer dels Tres Tombs / Font: Cugat Mèdia

El Club Muntanyenc Sant Cugat, que enguany compleix 75 anys, serà el banderer de la rua dels Tres Tombs prevista per al 19 de gener segons ha confirmat el president de l'entitat, Silvano Bendinelli. Bendinelli remarca que és 'un honor' per al club rebre aquesta distinció. La rua es va anul·lar per la pluja la darrera edició i on els Gausacs es van quedar sense fer de banderers. El Muntanyenc ha tancat aquest dimarts els actes del 75è aniversari amb una exposició fotogràfica i de vídeos històrics i un ferm compromís de potenciar les seccions esportives.

Reconeixement social
Una seixantena de persones han assistit a l'acte final d'aniversari dels 75 anys del Club Muntanyenc Sant Cugat. Un recorregut històric amb fotografies i vídeo ha estat el més destacat de l'acte. El president, Silvano Bendinelli, s'ha mostrat satisfet amb l'evolució del club tant a nivell social com esportiu amb les diferents seccions existents. Bendinelli també ha remarcat que el club serà banderer dels Tres Tombs per segona vegada després de ser-ho fa 25 anys. L'entitat tanca el cicle després de ser banderer de Sant Medir i pregoners de la Festa Major. El club santcugatenc aglutina 2.050 socis.

Aposta esportiva
El Club Muntanyenc Sant Cugat vol seguir apostant amb les seccions esportives de cara als propers anys i potenciant encara més la rítmica, l'atletisme, el trail, l'escalada i la secció de muntanya amb la marxa nòrdica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.