Èxit històric de la UESC femenina de tennis taula amb l'ascens a Divisió d'Honor

Les santcugatenques pugen a la segona categoria del tennis taula estatal femení


  • Comparteix:

L'equip femení de la UESC puja a Divisió d'Honor / Font: UESC

L'equip femení de la UESC puja a Divisió d'Honor / Font: UESC

El primer equip femení de la UESC de tennis taula ha pujat a la Divisió d'Honor, segona categoria estatal, en el seu primer any d'existència. La Federació Espanyola de Tennis Taula ha anunciat que els líders de les categories ascendeixen després de donar per finalitzada la temporada. Les vermell-i-negres han acabat primeres del seu grup. El conjunt masculí està a l'espera de pujar a Primera Nacional si hi ha alguna renúncia d'algun conjunt que ha pujat.

Èxit sense precedents del tennis taula femení a Sant Cugat. Primer any que la UESC té equip femení i primer ascens amb 11 victòries i una sola derrota sumant 22 punts, quatre més que el seu immediat perseguidor, el Club Natació Sabadell.

Les vermell-i-negres han liderat la classificació amb mà de ferro al grup 3 de Primera Nacional. L'equip, integrat per les germanes Laia i Mariona Munné, Alexia Guarch i l'entrenadora-jugadora, Constanza Martínez han escrit una pàgina d'or històrica al llibre de l'entitat.

El director esportiu de la secció, Josep Anton, ressalta la bona feina de les jugadores i el resultat assolit.

El masculí, atent a renúncies

Anton també ha parlat del primer equip masculí que milita a Primera Nacional. Els vermell-i-negres han finalitzat tercers al grup 4 de Segona Nacional i són el tercer equip en plaça de reserva per si algun equip renuncia a l'ascens. Anton es mostra optimista amb les possibilitats d'ascens.




Josep Anton

L'ascens és històric per al club i estem molt contents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.