La UESC i el Patí Hoquei somriuen i el Junior pateix mig any després del descens


  • Comparteix:

La UESC, líder de Segona Catalana, amb tot victòries, ha fet el millor inici de temporada dels últims 10 anys

La UESC, líder de Segona Catalana, amb tot victòries, ha fet el millor inici de temporada dels últims 10 anys

El Pati Hoquei Club Sant Cugat femení, a Nacional Catalana, i la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina, a Segona Catalana, dominen amb claredat les seves categories després de descendir la temporada passada. Tots dos conjunts sumen els seus partits per victòries i són ferms candidat a recuperar la divisió perduda. D'altra banda, el Junior de futbol es troba un punt per sobre del descens a Segona Catalana, després que l'any passat no aconseguís la permanència a Primera Catalana.

Després de perdre la categoria a Primera Catalana, la UESC femenina està realitzant una temporada per recordar. Després d'onze jornades compta els seus partits per victòries i és líder del grup 4 de Segona Catalana amb 22 punts. Amb aquest números les santcugatenques han firmat la millor ratxa de triomfs dels últims 10 anys. A més, són l'equip més anotador del grup amb 744 punts i només superat pel líder del grup 3, l'Almeda que porta 770 punts a favor, en tota la Segona Catalana. Pel que fa als bàsquets rebuts, la UESC és la que menys punts ha rebut del grup amb 492, només superat pel La Canonja, líder del grup 2, que ha rebut 445 punts. Per tant, amb aquest registres, si les vermell-i-negres continuen en aquesta línia sembla que només trigaran una temporada en recuperar la Primera Catalana.

L'altre conjunt que està bordant aquest inici de curs és el femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que després de militar la temporada passada a Ok Lliga, aquesta campanya a Nacional Catalana està fent un paper excel·lent. I és que les noies de Robert Rué han guanyat els set partits disputats fins ara perfilant-se com les grans favorites per ascendir a l'Ok Lliga, màxima categoria estatal. Les santcugatenques són primeres a la classificació amb 21 punts, en una situació còmode ja que tenen el segon classificat, el Girona Club Hoquei B, a cinc punts. A més, les vermell-i-negres són l'equip més golejador amb 31, i el tercer equip menys golejat amb 11 gols en contra. Les santcugatenques només són superades pel Palau de Plegamans, que ha rebut set, i el Reus, que n'ha rebut nou.

L'altra cara de la moneda és la del Junior de futbol, que després de jugar la temporada passada a Primera Catalana, la campanya a Segona Catalana està sent més complicada de l'esperat. Els santcugatencs ocupen la 14a posició del grup 3 i se situen amb 15 punts, un punt per sobre del descens. Una posició, però, que podria ser de descens, ja que només el millor 14è equip dels tres grups de Barcelona obtindrà la permanència. Per tant, a dia d'avui, els de Francesc Puig tenen la permanència assegurada ja que el Can Parellada, del grup 4, té 14 punts, igual que la Guineueta, 14è classificat del grup 2. Després de 13 jornades el Junior ha guanyat quatre partits, ha empatat tres i ha perdut sis. Tot i això, els blau-i-negres es troben a només cinc punts de la zona tranquil·la de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.