Les obres del pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix ja estan enllestides


  • Comparteix:

La nova pista del Volei Sant Cugat / Font: Voleibol Sant Cugat

La nova pista del Volei Sant Cugat / Font: Voleibol Sant Cugat

El Club Voleibol Sant Cugat i l'Handbol Valldoreix tornen a disposar de la seva instal·lació habitual després que s'hagin enllestit les obres al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Els canvis més significatius han estat la renovació del paviment, la millora en els finestrals i una obertura a la façana per instal·lar una porta de garatge. Malgrat que el final de les obres estaven previstes per dilluns passat, el termini s'ha vist ajornat una setmana.

Alguns dels arranjaments van començar a finals de juliol, però la principal intervenció, la que s'ha efectuat al paviment del pavelló, va donar el tret de sortida a principis d'agost. En aquell moment es va acordar que les obres durarien fins a principi de setembre, fixant la data més endavant en la segona setmana de mes. Malgrat això, tant Volei Sant Cugat com Handbol Valldoreix han hagut d'esperar encara una setmana més. El club que presideix Miquel Martínez ha estat utilitzant l'escola Europa, mentre que l'entitat valldoreixenca s'ha entrenat a Can Llobet. La nova instal·lació s'estrenarà en competició aquest dijous amb la primera jornada del 10è Torneig Internacional de Voleibol Ciutat de Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.