Josep Antón guanya el concurs mundial de cops genials Stiga 2013


Temes relacionats

Josep Antón ha col·locat els seus tres cops entre els cinc finalistes ( 4/nov/13)

Josep Antón presenta candidatura al concurs 'Stiga Trick Shots Showdown' ( 9/oct/13)


  • Comparteix:

El palista de la UESC Josep Antón ha guanyat el concurs mundial de cops genials de tennis taula després del veredicte del jurat. Josep Antón destaca l'esforç que ha suposat vèncer una figura del tennis mundial com és l'americà d'origen xinès Adam Hugh. El santcugatenc s'endú un viatge de set dies per a dues persones a Dubai on podrà assistir al Wold Tour Grand finals.



Amb aquest cop Josep Antón ha guanyat el concurs. 88 palistes de tot el món s'han presentat però només cinc accedien a la final. Les visites i els m'agrada del vídeo penjat al canal youtube de cada jugador servien per decidir els finalistes. Josep Antón arribava a l'última fase amb més de 336.000 visites i més de 1.500 m'agrada. El jurat valorava dels cinc finalistes les vegades que s'havia compartit el vídeo a facebook i també els m'agrada. En el cas del santcugatenc sumava 549 i 1.136 respectivament. Tot i aquests números, l'americà d'origen xinès Adam Hugh tenia millors registres però la decisió final era del jurat. Finalment Josep Antón ha resultat vencedor i destaca l'esforç fet durant les darreres setmanes.

Josep Antón

He treballat molt per aconseguir guanyar el concurs.


Antón ha guanyat, a més del viatge a Dubai, un any d'esponsorització de la marca esportiva Stiga.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.