Manel González es converteix en el nou director esportiu del Club Muntanyenc


  • Comparteix:

Manel González s'ha convertit en el nou director esportiu del Muntanyenc

Manel González s'ha convertit en el nou director esportiu del Muntanyenc

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha anunciat que Manel González és el director esportiu de les seccions d'atletisme, de rítmica i d'estètica. González vol implantar el model administratiu i esportiu de l'atletisme a les altres dues seccions.

Manel González ha exercit els darrers anys com a director tècnic de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat convertint l'entitat en una de les més reconegudes a nivell estatal. Els bons resultats dels atletes i l'augment quantitatiu són dues de les grans actuacions de González. Després d'aquesta trajectòria, el Muntanyenc ha creat la figura del director esportiu perquè aglutini les seccions de rítmica, estètica de grup i la de l'atletisme. Precisament González ha estat l'escollit. Un dels reptes del nou director esportiu és modernitzar les seccions de rítmica i estètica de grup.

Manel González

Volem que la rítmica i l'estètica segueixin el model de l'atletisme.


González també ha destacat el pes que té la rítmica i l'estètica al Muntanyenc amb més de 400 gimnastes i una quinzena d'entrenadores.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.