Casas, Steele i Converti tornen a Olímpyc, UESC i Rugby SC per any nou


  • Comparteix:

Martí Casas, a l'esquerra, en una imatge de la temporada passada

Martí Casas, a l'esquerra, en una imatge de la temporada passada

La primera jornada de l'any ha regalat a Rugby Sant Cugat, UESC i Olímpyc Floresta el retorn de jugadors que poden aportar molt en el segon tram del curs. La Unió Esportiva Sant Cugat ja pot comptar amb James Steele després que hagi estat lesionat durant els primers mesos de temporada. De la seva banda, el Rugby Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta tindran la participació de Marcelo Converti i Martí Casas respectivament, que han tornat després d'uns mesos a l'estranger.

Marcelo Converti i Martí Casas han tornat a casa durant les vacances de Nadal. Després d'uns mesos a Suècia i Noruega respectivament, tots dos jugadors passaran a defensar els seus colors de nou. Converti va marxar a terres sueques per motius personals, i reforçarà la plantilla del Rugby Sant Cugat amb la seva experiència i motivació. L'entrenador de l'equip, Jordi Justícia, ressalta que pot aportar valors molt positius.

Jordi Justícia

Aportarà molta experiència, i sobretot el caràcter. Serà molt positiu per tots.


El cas de Martí Casas és similar. Casas es va acomiadar al final de la temporada passada de l'Olímpyc Floresta per fer una estada acadèmica a Noruega durant el primer trimestre de curs. Després de fer el camí de tornada a Catalunya al desembre, el seu retorn a pistes no ha pogut ser més positiu, sobretot a nivell individual. Malgrat viure una nova derrota del seu equip a la pista del Montcada (4-2), els dos gols florestans van tenir el seu segell. Una virtut que valora el seu entrenador, Xaloc Rion, que destaca tot el que pot aportar Casas.

Xaloc Rion

Estava amb moltes ganes. Sabem que el Martí ens pot donar molt, ell té gol. A veure si segueix en aquesta línia.


James Steele no ha marxat de Sant Cugat, però la seva primera participació en aquesta temporada també va ser la jornada d'aquest cap de setmana. El santcugatenc, que va marxar fa dues temporades de la UESC, arrossegava una lesió de finals del curs passat. Malgrat això, Marc Guillem va optar per comptar amb ell i ara en recull els fruits. L'entrenador de la UESC comptarà amb un aler atlètic, que pot intervenir en moltes facetes del joc.

Marc Guillem

Juga molt bé les transicions ofensives, és un tres molt fort físicament. Pot donar aire als interiors i assegura molt el rebot defensiu.


Steele va aportar quatre punts, tres rebots i una assistència en els seus vuit primers minuts de joc en aquesta temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.