El programa 'Esport en Marxa' rep l'Handbol Sant Cugat i el Rugby SC


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat i l'Handbol Sant Cugat han celebrat aquest diumenge al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat els èxits assolits durant l'últim cap de setmana.

Mauri Benito, president del Rugby SC, i el capità del primer equip, Sergi Lafuente, han explicat les sensacions posteriors a la classificació per a la fase d'ascens a Divisió d'Honor, que l'entitat ha aconseguit aquest diumenge en un vibrant triomf contra el la Vila. Els de Sant Cugat pensen ja en el futur més immediat.

L'Handbol Sant Cugat, de la seva banda, s'ha proclamat campió de Lliga Catalana i disputarà també la fase per ascendir, en el seu cas, a Primera Nacional. El president de club, Davide Bonaccini, l'entrenador del sènior A, Joan Sancho, i el seu capità, Nacho Álvarez, han volgut expressar la importància del suport de l'afició, i han avaluat les opcions en el play-off.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.