La UESC de tennis taula necessita ser quarta per somiar amb la fase d'ascens


  • Comparteix:

Josep Antón, jugador de la UESC, davant el Ciutadella / Font: Josep Antón

Josep Antón, jugador de la UESC, davant el Ciutadella / Font: Josep Antón

La Unió Esportiva Sant Cugat afronta l'última jornada del campionat de Primera Nacional de tennis taula amb el propòsit d'assegurar-se la quarta plaça que li pot donar opcions de disputar la fase d'ascens. L'equip santcugatenc visitarà aquest dissabte un CTT Parets ja descendit.

Sense descartar la possibilitat, tot i que molt difícil, de classificar-se tercers, el principal objectiu dels santcugatencs és la quarta posició, una plaça que pot representar ser a la fase d'ascens, que acollirà Sabadell.

L'entrenador de la UESC, Enric Bosch, creu en les possibilitats de l'equip per tancar la lliga amb una victòria a Parets.

Enric Bosch

Tenim bastants possibilitats de guanyar-los, tot i que són favortits.


El CTT Parets és avantpenúltim i ja ha perdut la categoria. En canvi, la UESC, empatada a punts, victòries i derrotes amb Olesa i Els Amics de Terrassa, té un objectiu clar. Per assolir-lo la UESC ha de guanyar i esperar la derrota dels terrassencs amb qui tenen l'average en contra. Un nou triple empat deixaria l'Olesa amb la quarta plaça, seguit de la Unió Esportiva i el Els Amics.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.