El Parc de l'Arboretum acollirà el 30 de maig la cloenda dels Jocs Escolars


  • Comparteix:

Imatge del Cros Ciutat de Sant Cugat, una de les activitats del programa

Imatge del Cros Ciutat de Sant Cugat, una de les activitats del programa

La Festa de Cloenda dels Jocs Escolars tindrà lloc el 30 de maig a les cinc de la tarda al Parc de l'Arboretum. L'organització dels Jocs Escolars, l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) espera la participació d'unes 3.000 persones en un acte que vol premiar tots els participants i els guanyadors de les diferents competicions escolars d'aquest curs.

El programa de Jocs Escolars engloba tant esports d'equip com el futbol sala, el futbol 7, l'handbol, el bàsquet i el voleibol com individuals en què trobem atletisme, curses d'orientació, tennis taula, escacs, gimnàstica rítmica i esportiva, hip hop, natació, judo, karate, bàdminton i pàdel. A més es fan altres activitats puntuals com la psicomotricitat, la iniciació esportiva i el multiesport.

La Festa de Cloenda és una activitat molt arrelada a la ciutat que, any rere any, aplega milers de persones en un acte en què es premia tots els participants. El tècnic de l'OMET i responsable de l'activitat, Jordi Moncusí, destaca l'augment del nivell que es viu en cada edició.

Jordi Moncusi

Hi ha molts nens a Sant Cugat que fan esport. Creiem que és important que hi hagi un ventall ampli i que cada nen pugui triar el seu esport en una lliga local competitiva.


El Jocs Escolars els disputen nens i nenes de 3r a 6è de primària, en categoria benjamí i aleví.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.